Vår Pro

Henric Hagman

Valhalls Ambassadör

Mitt namn är Henric Hagman, jag är 29 år och är professionell Discgolfare sedan 2013. Jag har alltid haft ett intresse för sport och träning i allmänhet intresserar mig.Tidigare har jag en elitkarriär inom innebandy i bagaget, men discgolfen har alltid funnit vid sidan av fram tills jag valde att det är sporten jag ska satsa på.På meritlistan finns bland annat fyra SM-guld, ett silver, samt en fjärdeplats på Europamästerskapet 2021. Utöver de här meriterna har jag även blivit framröstad som “Årets spelare”, något jag själv är väldigt stolt över!

Som person skulle jag beskriva mig som målinriktad, envis och väldigt ärlig. Tre egenskaper som är bra att ha för att nå dit man vill. Mina mål framöver är att spela ett jämnt och bra spel på en hög nivå samt hålla mig skadefri under säsongen.

Nyligen flyttad till Ängelholm så Valhall kommer att bli min nya hemmabana. Vill ni få möjligheten att spela en runda med mig på banan så kommer det att kunna bokas längre fram i vårt bokningssystem Sweetspot efter öppning.

 Om ni är intresserade att följa med in i discgolfens värld så titta in på min instagram, där heter jag @henrichagman